gardenblock Pavilion

 

In an effort to support interdisciplinary and creative sustainability on campus, a student-led proposal was approved by the WMGF Committee to create an icon of sustainability on campus! Inspired by UNT’s own Community Garden, the “gardenblock” sculpture provides a shelter and gathering place for students and serves as a catalyst for forming connections that are centered on a shared goal of sustainability across campus.

To learn more about this innovative project, check out the following article: UNT alumna creates sculpture, pavilion for UNT campus

the brown gardenblock sculpture sits surrounded by several seats

This project was proposed in the spring of 2018, with the support of UNT's College of Visual Arts and Design. It was implemented during the 2018 – 2019 fiscal year.

Funded amount: $10,914

Contact Us



Instagram